marți, 14 iulie 2015

Spam de la emroquantum.com

Mesaj comercial nesolicitat/Spam de la Vasile Rotarescu, 0256422857, vasile_rotarescu@yahoo.com, SC Emro Quantum SRL, Timisoara , Str. Circumvalatiunii , Nr.1, info@emroquantum.com, 0722467253, CIF 33496165 J35/1944/2014, detinatorul site-ului: emroquantum.com
spam Vasile Rotarescu
Continut mesaj comercial nesolicitat/Spam:
"DIFERENTA  care-ti da LIBERTATE, BANI, SANATATE SI SUCCES
Acum peste  40 de ani, s-au nascut doua persoane. Ambele persoane sunt de sex feminin, ambele  s-au nascut in acelasi oras, in acelasi cartier, in familii cu parinti cu pregatire educationala asemanatoare, cu mame care au lucrat in alimentatie publica si cu tati care au fost muncitori in cadrul aceleeasi fabrici. Ambele persoane au parcurs clasele 1-8 la aceeasi scoala generala si au fost colege de clasa inclusiv la liceu. Ambele au avut aceleasi rezultate la scoala, fiind la fel de inteligente, harnice si studioase. Dupa terminarea liceului, ambele s-au angajat in sistemul sanitar ca asistente medicale, cu salarii identice si cu perspective asemanatoare.
Dupa peste 20 de ani de la terminarea liceului, DIFERENTA in vietile celor doua persoane este enorma.
Una din ele este in continuare angajata in sistemul sanitar, avand un salar de bugetar, muncind cel putin 8 ore /zi in medie , cca. 160-180 de ore /luna. Are la dispozitie doar 30 de zile de concediu anual, putand sa le solicite doar de 2 ori /an , doar cu programare si la intelegere cu colegii si in permanenta trebuie sa-si dramuiasca banii pentru a face fata cheltuielilor zilnice si creditelor accesate pentru a-si achizitiona o locuinta decenta si o masina normala care in ziua de astazi este o necesitate, nu un lux.
Cealalta a devenit liber profesionista,  dupa care antreprenor, are venituri din diferite surse, veniturile ei fiind in permanenta crestere, munceste in jur de 5 ore/zi, in medie cam 100 de ore /luna. Programul de lucru este stabilit de catre ea, fiind zile in care lucreaza poate 8 ore in loc de 5 , dar cu marele avantaj ca oricand poate sa-si ia mai multe zile de concediu, de odihna, de recreere sau pur si simplu de nemers la munca, daca ea asta vrea, netrebuind sa aiba acordul nimanui in acest sens. Ea in fiecare an calatoreste foarte mult, in locuri exotice, cel putin 60 de zile /an este in vacanta, se cazeaza numai la hoteluri de 4-5 stele si se recreeaza si se odihneste in cele mai frumoase resorturi din SUA, China sau Europa. Nu este constransa de probleme financiare, se imbraca in haine scumpe de la brand-uri renumite, dar cel mai important lucru este faptul ca veniturile ei cresc de la o zi la alta de peste 5 ani.
Este evident ca ceva s-a intamplat cu cele doua persoane pe parcursul celor peste 20 de ani de cand au terminat liceul, acest lucru facand diferenta.
Ce anume a facut cea de a doua persoana acum peste 5 ani de viata ei s-a schimbat radical in bine in comparatie cu prima persoana, si cum poti sa beneficiezi si tu de aceasta schimbare, vei afla in e-mail-ul urmator.

Cu drag,
Echipa Emro Quantum. SC Emro Quantum SRL
Romania, Timisoara , Str. Circumvalatiunii , Nr.1
E-mail : info@emroquantum.com
13/07/15
--
spam smartemails.bizNOTA! In conformitate cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece: acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar, adresa dumneavoastra de E-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri si acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi. Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dumneavoastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa dati un click pe butonul  NuMaiDoresc"

Mesaj comercial nesolicitat/Spam de la Catalin Oros, str Oituz, nr. 27, Satu Mare, cod 440095, 0757404653, andrewwiggin76@yahoo.com, detinatorul site-ului smartemails.biz
Received: from server3.smartemails.biz ([198.210.39.222])
Received-SPF: neutral (google.com: 198.210.39.222 is neither permitted nor denied by domain of emroquantum@smartemails.biz) client-ip=198.210.39.222

Sfat practic! Nu dati crezare acestor povesti si nu cititi astfel de tampenii
deoarece in decursul timpului s-a dovedit ca astfel de e-mailuri de bunastare / wellness au fost niste sarlatanii care au imbogatit diferiti infractori peste noapte.
Citeste si: TERAPIA CU PLACEBO PE BANI, PENTRU PROȘTI
Cuvinte cheie: teapa discuri quantum, teapa magneti quantum, terapie cu placebo, pacaleala pentru fraieri, qantum placebo, magneti inutili, tepa terapie magneti, 0256220974, 0722467253, tepuit si pacalit cu discurile placebo Quantum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spam de la Stiri Medicale

Spam de la Stiri Medicale: newsletter@topstarads.com prin sndqar.com , E-mail: contact@plasturi.info , plasturi.info , stirimedicale.org ,...