vineri, 31 iulie 2015

Spam de la formula-slabire.ro

Mesaj comercial nesolicitat / Spam transmis de societatea S.C. Biroul European "Silueta si Sanatate" S.R.L.,  avand urmatoarele date de identificare: cod unic de inregistrare RO 18127288, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/19120/2005, cu capital social in valoare de 1.000 RON si cu sediul in Str. Ion Mihalache 313, bl.4, sc.B, ap.2, sector 1, OP 83, CP 39 – Bucuresti. Tel.: 021/208.70.77; E-mail: office@birouleuropean.ro , detinatoarea site-ului formula-slabire.ro
formula 121
Atentie! Aceste pastile/comprimate "minune" pentru slabit, pe langa faptul ca pot fi un placebo in cel mai fericit caz dar pot provoca tulburari hormonale, hemoragii interne, infarc miocardic si alte afectiuni care pot cauza moartea!
teapa pastile slabit

Aceste leacuri "Americane" nu sunt aprobate/agreeate de DSP (Directia de Sanatate Publica) si pot prezenta un risc pentru sanatatea dumneavoastra! Nu comandati orice porcarie ne testata pentru care ati primit SPAM in e-mail! Nu sustineti evaziunea fiscala si nu finantati criminalitatea si actiunile teroriste, Nu cumparati produse contrafacute si periculoase chiar daca primiti in e-mail tot felul de povestioare scrise cu copy paste de pe site-uri traduse cu Google din engleza sau orice alta limba!
la 121 advanced formula
Mesaj comercial nesolicitat/Spam transmis prin platformele de SPAM MARKETING detinute de: SORIN GABRIEL MANICA, 0727346182, sorin.manica@gmail.com , ROAD MARKETING SRL, str. Calea Bucuresti nr. 155 bl T12, sc. 1, ap. 11, Craiova, Dolj.

Ati luat teapa de la acest website care comercializeaza Pastile pentru slabit /"leacuri americane" fabricate in garaj ? puteti afla detalii despre detinatorul acestui site de la Sorin Gabriel Manica!
Return-Path: <bounce@sanatateacorpului.eu>
Received-SPF: pass (domain of sanatateacorpului.eu designates 188.241.187.202 as permitted sender).
spam in email gabriel manica
Cuvinte cheie: Spam road marketing srl, spam pastile slabit, slabeste rapid, pastile de marit piciorul de lemn de scaun, platforme de transmis spam in masa, spam marketing, spam in e-mail, adrese de email de vanzare, road spam marketing srl, spam Slim Profesionals, LA 121 Advanced Formula, pastile contrafacute, dereglari hormonale, hemoragii interne, pastile cancerigene, substante periculoase, spam road marketing, pastile chinezesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spam de la Stiri Medicale

Spam de la Stiri Medicale: newsletter@topstarads.com prin sndqar.com , E-mail: contact@plasturi.info , plasturi.info , stirimedicale.org ,...